Vilket är ditt WIDE?
Utforska våra produkter och deras fördelar.

WIDE kan egentligen se ut på tusen olika sätt. Men för att underlätta ditt val har vi skräddarsytt tre lösningar för framgångsrikt idé- och innovationsarbete.

wide_icon_lightWIDE Light:
För mindre organisationer med stora visioner.

WIDE Light erbjuder all basfunktionalitet som behövs för att skapa engagemang och generera idéer i kreativa team, projektgrupper eller mindre organisationer. Beställ redan nu eller se detaljer.

 

wide_icon_premiumWIDE Premium:
Förstahandsvalet för utvecklingsdrivande företag.

WIDE Premium är för företag som vill involvera ett stort antal deltagare i idé- och innovationsarbetet. Här finns kraftfulla funktioner för hela idéprocessen. Se detaljer.

 

WIDE Premium+:
Bygg upp och utveckla en digital innovationskultur.

WIDE Premium+ erbjuder ännu större möjligheter till kundunik anpassning av den digitala plattformen, och därutöver tillgång till ett kvalificerat tjänsteutbud. Se detaljer.

 

Jämför produkterna, fundera på tillvalen.
Fråga oss gärna om råd.

illustration_support-450x300Hitta din produkt.
Anpassa med tillval.

WIDE Premium passar de flesta och har kapacitet för flera hundra användare. WIDE Premium+ bygger på samma grund men erbjuder extra funktioner samt konsulttjänster med fokus på strategi och innovationsledarskap. WIDE Light passar mindre grupper och små organisationer.

 

illustration_cloud2-450x300Flexibel prismodell.
Fullständig frihet.

WIDE Light erbjuds till fast grundpris medan WIDE Premium och Premium+ offereras. Abonnemangskostnaden avgörs av antal användare och eventuella tillval. Våra abonnemang bygger på att du som kund är nöjd med vår produkt och vår support. Därför tillämpar vi inte bindningstider utan har endast en uppsägningstid på tre månader.

 

illustration_security3-450x300Personlig service ingår alltid.

Vi värnar om dig som kund, och vi vet hur viktiga utvecklingsprocesserna är för ditt företag. Därför innehåller alla våra abonnemang personlig introduktion och support för dig som är administratör. På så vis kommer du igång tryggt och snabbt, samtidigt som dina erfarenheter hjälper oss att göra WIDE ännu bättre.