Wide Ideas tar fram träffsäkra beslutsunderlag.

 

Att engagera ett stort antal människor i kreativa idéprocesser och utvecklingsarbeten är ofta väldigt givande och värdefullt, men det kan också bli komplext – speciellt när det kommer till att göra urval och prioritering av en stor mängd idéer. Wide Ideas hjälper dig att göra urval, ger dig verktygen för att ta beslut och visualiserar resultaten.

Möt Score, artificiell intelligens som tar fram beslutsunderlag

Score hjälper dig att identifiera guldkornen genom att analysera idéernas innehåll och sammanhang, exempelvis tar Score hänsyn till idéernas beskrivning, kommentarer och framförallt om kommunikation kring idén är positiv eller negativ, så kallad sentiment-analys. Score läser också av vilka användare som har engagerat sig kring idén och vad de har för historik. Allt för att du enkelt ska kunna orientera dig, prioritera och utvärdera rätt idéer.

Boka demo

Vilka idéer bör man satsa på? Låt rankingen vägleda dig!

 

Utan smarta filtrerings- och urvalsfunktioner är det svårt att få fram användbara resultat. Wide Ideas bygger på en mängd unika och visuella verktyg som gör det möjligt för dig att med ett klick få översikt och insikt. Detta oavsett om flödet består 500 idéer eller 50 000 idéer. Det spelar ingen roll, Wide Ideas hjälper dig att hitta guldkornen oavsett.

Likes

Låt antalet likes per idé vägleda dig.

Comments

Här kan du enkelt få fram vilka idéer som fått flest kommentarer.

Hottest

Med ett klick ser du vilka idéer som har flest interaktioner (idéer och kommentarer).

Trending

Skaffa dig en överblick över idéer dina medarbetare gillar i förhållande till hur många som tittar på idén.

Voted Points

Lista hur dina användarna har röstat på idéer gällande behov, unicitet och potential, vilket ger idéns innovationsranking.

Voted Potential

Lista hur dina användare har rankat idéer i kombination av innovationsrakning och enkelhet vilket ger idéns innovationsmöjlighet.

Vilken idé är bäst? Wide Ideas ger dig verktygen för att jämföra.

Oroa dig inte för intensivt idéflöde

Ju större ert idéflöde är, desto smartare blir Wide Ideas – så oroa dig inte för ett stort engagemang. Ju mer data som finns att analyseras, desto mer träffsäkra resultat kan Wide Ideas plocka fram.

Jämför snabbt och enkelt

Wide Ideas ger dig och din beslutsgrupp ett snabbt och enkelt verktyg för att ranka idéer efter värde- och insatskriterier. Verktyget ger er också möjlighet att jämföra bedömningar, analysera och diskutera.

Komplett beslutsunderlag – Wide Ideas visualiserar

Visualiserat resultat

I Wide Ideas monitor kan du enkelt få fram visualiserad statisk över er användning. Kraftfullt och med bra översikt. Det ger dig konkret underlag för investeringar och nysatsningar. Exempel på visualiserad statistik:

  • Idéer per område
  • Idéer från resp. avdelning
  • Genomförda idéer
  • Arkiverade idéer
  • Registrerade användare
  • Interaktioner

 

Läs om hur våra kunder driver sina idéprocesser med Wide Ideas.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]