Boka en träff med oss i samband med Placebrander’s day!

11 september, 2014 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg

Inspirationsdagen Placebrander’s Day närmar sig med stormsteg och i år arrangeras eventet i vår hemby Åre. I anslutning till Teo Häréns föredrag kommer vår vd Jakob Lindvall att ge en inblick i WIDE och berätta om hur man skapar dialog med näringsliv, medborgare, gäster och föreningar för att driva en hållbar platsutveckling. För hur går man egentligen från idé till action när många aktörer är inblandade? Ett praktexempel är Åre Destination som nu har använt WIDE i två år, ett användande som har resulterat i många nya gästvärden och förbättringar.

Du som är nyfiken på hur WIDE kan stötta er organisation har nu chansen att boka in ett möte med oss under onsdagen, torsdagen eller fredagen. Vi visar och berättar om hur ni med användning av WIDE kan skapa nya samarbeten, utveckla nya gästvärden och förstärka ert varumärke. Vi kommer att finnas tillgängliga på Copperhill men tar även emot besök på vårt kontor nere i byn med utsikt över Åreskutan och Åresjön. Och självklart bjuder vi på både kaffe och Årechoklad!

För att boka tid, kontakta:
Åse Angland Lindvall
070-601 01 81
ase.angland-lindvall@i2i.se

 

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]