C Awards på Visualiseringscenter C

5 april, 2013 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg

Igår besökte vi C Awards Visualiseringscenter C i Norrköping. Det var en sprakande och magisk kväll med mingel, prisutdelning, underhållning och en glimt in i framtiden. Galan arrangeras för att ge studenter chansen att visa upp sina alster och således få möjlighet att knyta kontakter med Visualiseringscentret och näringslivet. Och vice versa.

Många häftiga bidrag presenterades inom dom olika tävlingskategorierna och respektive vinnare gick hem med 10 000:- och en fin blombukett.

Här kan ni läsa om vinnarna och se deras bidrag >>

BHBccjCCcAASOmB.jpg-largeVill ni ser fler bilder från kvällen kan ni kika in albumet som Visualiseringscentret lagt upp på Facebook >>

Vi tackar för en fantastisk kväll och hoppas på repris nästa år!

//Carolina

 

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]