Dags för en ny och inspirerande höst med stora möjligheter!

7 augusti, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg

Sommaren börjar sakta lida mot sitt slut och höstens färgsprakande entré kommer snart att stå inför dörren och därmed är det också dags att kicka igång den här hösten. Vi alla är så taggade! Nästa vecka flyttar  vi in i nya lokaler i Kista och vi ser fram emot att få finnas i den hetaste IT-miljön i Sverige och vi hoppas på många spännande möten och besök.

Trots att bloggen stått stilla i sommar så har vi lagt mycket energi på att utveckla WIDE, Sveriges första system för idéhantering och innovationsledning. Inom en månad kommer vi att släppa en ny funktion till WIDE som gör det möjligt att driva parallella installationer med möjlighet att få en gemensam översikt av idéer som florerar i stora organisationer med olika avdelningar. En modul som alltså riktar sig till företag och organisationer som har ett behov av att särskilja idéer mellan avdelningar. För dagens kunder finns det möjlighet att köpa till denna funktionalitet till befintlig installation. Kontakta oss om du vill veta mer.

Nu är vi som sagt tillbaka med full kraft för att fortsätta att bidra till att öka innovationskraften i Sverige! 🙂

Ps, inom kort kommer vi med ett exklusivt erbjudande för alla er som känner att ni vill kicka igång hösten på ett roligt, inspirerande och annorlunda sätt! Håll ögonen öppna här på bloggen!

/Carolina

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]