Webinar: Demo av WIDE

16 februari, 2015 | Inga kommentarer | Skrivet av Sofia Emthén | Publicerat i Blogginlägg

Vill du veta mer om vad medarbetardriven innovation är? Grattis – redan på fredag har du chansen!

Under våren kommer vi med jämna mellanrum att erbjuda möjligheten att delta på olika webinar. Vi börjar nu med att erbjuda tre tillfällen där vi ger en kort introduktion om medarbetardriven innovation samt en demo av vår digitala plattform WIDE och hur den kan användas till just detta.

Låter det intressant?
Registrera dig genom att klicka på den dag och tid som passar dig, begränsat antal platser. Webinaret är kostnadsfritt, 30 minuter långt och det kommer finnas möjlighet att ställa frågor. Efter din anmälan kommer du att få ett mail som berättar hur du ansluter dig till webinaret när det är dags.

Önskemål om andra tider? 
Har du önskemål om andra tider för detta webinar? Maila dina önskemål till ase.angland-lindvall@i2i.se.

Etiketter:

Skrivet av Sofia Emthén

Sofia Emthén ansvarar för kommunikation och PR på Idea2Innovation. Med norrländskt lugn och bred bakgrund inom kommunikationsområdet, från såväl det privata näringslivet som offentlig sektor, styr hon oss rätt i budskapsdjungeln. När hon inte filar på kommunikationsstrategier, uppslag till debattartiklar eller pumpar ut budskap om det fantastiska med medarbetardriven innovation hittar du henne på en fjälltopp med pjäxor eller kängor på fötterna.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]