Delaktighet och innovation symboliserar 2014

22 december, 2014 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg

Ännu ett år är snart till ända. Det har varit ett år fyllt av spännande uppdrag, nya kunder, lärdomar och insikter. Vår tro på att arbeta med medarbetardriven innovation har ytterligare förstärkts och vi är övertygade om att det är den vinnande vägen för en hållbar, långsiktig, inspirerande och effektiv arbetsplats.

Förra veckan blev vår kund Friskis&Svettis Stockholm, Sveriges största förening, intervjuade av Motivation.se om deras arbete med att sätta medlemmarna i centrum i sin innovationsprocess.

En ovärderlig indikator på vilka frågor vi ska driva, säger Lotta Törnberg, kommunikationschef på Friskis&Svettis.

På några veckor har föreningen fått in över 100 idéer vilket visar på ett stort medlemsengagemang och att innovation med delaktighet som utgångspunkt är en framgångsfaktor. Det här är ett arbetssätt som kräver mycket mod men som kan ge fyrfaldigt tillbaka. För att ta del av hela artikeln, klicka HÄR

Vi hoppas att ni under året har blivit inspirerade av hur våra kunder använder WIDE för medarbetardriven innovation och att våra vägar korsas även nästa år. Ett stort tack för att du läser vår blogg, vi önskar dig en riktigt

God Jul och ett Gott nytt 2015!

Vintriga hälsningar,
Teamet bakom Idea2Innovation

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]