Företagarnas VD Elisabeth Thand Ringqvist besökte i2i i Åre

25 mars, 2013 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg
I veckan som gick fick vi på Idea2Innovation besök av Företagarnas VD Elisabeth Thand Ringqvist. Åse berättade om WIDE och utvecklingen mot ett molnbaserat system för att engagera alla i affärsutveckling. Vi berättade om drömmen att skapa ett helt nytt och unikt affärssystem och resan under de två år det har tagit att utveckla systemet.

 

Med stolthet berättade vi om att alla våra partners finns i Jämtland. Den tekniska utvecklingen av WIDE görs i Östersund av vår utvecklingspartner Adeprimo, en av Sveriges större digitala webbyråer, specialiserade på digitala och interaktiva lösningar via web och mobil.  Vi har också ett tätt samarbete med PR och kommunikationsbyrån New Republic och den digitala reklambyrån Nord Interactive som hjälper oss med paketeringen av WIDE och vår digitala närvaro.

 

WIDE är en social plattform där engagemang och delaktighet skapas samtidigt som idéer från medarbetare, gäster, medlemmar och övriga intressenter fångas upp och utvecklas till konkreta förbättringar eller nya produkter och tjänster. 

 

Tack för ett trevligt besök!

 

foretagarna2 kopia

Åse Angland Lindvall & Elisabeth Thand Ringqvist

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]