Förslagslådan parad med Facebook

14 september, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg

Sitter här i Åre och sätter upp idéhanteringsverktyget WIDE till ännu en kund som kommer börja jobba strukturerat med alla sina idéer från alla personal samt även kunder (roligt).
– ”Varför har inte det här funnits tidigare?” frågade han mig. Vet inte. Kanske för att man inte såg idén med en parning mellan förslagslådan och Facebook. -”Nej så är det nog, svarade kund, men om det funnits idéverktyg på flera ställen ute i Sverige så tror jag säkert att denna idé hade kommit fram någonstans tidigare. Någon hade nog suttit där och lagt in ett idékort med just de här tankarna”.

Så är det nog. Vi är ju glada att det är vi, i2i, som har tagit fram idéhanteringsverktyget men det finns en poäng i det han säger. Om flera arbetar med att hela tiden samla in alla idéer som finns i företaget och från kunder så kan man upptäcka behov (som man inte trodde fanns) och ta fram nya idéer till nya produkter och tjänster.
Ha en härlig helg!
Åse

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]