Frågestund!

20 juli, 2015 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg

Vad är innovation? Hur frigör jag organisationens innovationskraft? Hur kan jag öka idéflödet? Hur vet man om en idé är bra? Måste man ha en förankrad innovationsprocess? Vilka verktyg behöver man för att driva idéutveckling? 

Sommaren är en tid för avkoppling, eftertänksamhet, uppladdning och planering. Hur gör du det bäst? Besöker nya platser? Provar på nya aktiviter? Rensar jordgubbslandet? Badar i iskalla vikar? Paddlar kanot i skärgården? Oavsett vad du gör så är jag säker på att du får en mängd nya intryck och insikter som leder till nya tankar och funderingar, små och stora grubblerier. Så, nu när tempot är lite lägre och vi alla har tid för reflektion, vad passar bättre än en frågestund här på bloggen? Vad klurar du på gällande idéutveckling och innovation? Lämna din fråga/fundering i en kommentar så ska vi göra vårt bästa för att svara utifrån vår kunskap, erfarenhet och kompetens.

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]