Framtidsvisioner i Norrköping

23 november, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg

Igår besökte jag och Jakob Norrköping där Carolina sitter sedan ett tag tillbaka. Med oss hade vi också några från vårt team på Adeprimo i Östersund, vilket var ett trevligt återseende! I dagens tighta schema ingick besök hos bland annat Norrköping Science Park (NOSP), Visualiseringscentret och företaget Infviz. Inspiration och framtid var helt klart temat för dagen och orden på allas läppar. Efter att ha sett ett smakprov av de tekniska möjligheterna som finns när det gäller att visualisera, presentera och jobba med information känner vi fantastiska möjligheter för Idea2Innovation och WIDE:s utveckling. Det kommer hända spännande saker inom en inte allt för avlägsen framtid!

Väldigt kul att se den otroliga blandningen av företag och aktörer och vilken puls det är i området runt NOSP och Universitetet. Känns verkligen rätt att vi har ett kontor mitt i händelsernas centrum av det som på sikt kommer sätta nästa ribba för framtiden.

// Joel

BildBildBildBildBild

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]