i2i modererar Sveriges första nationella innovationskonferens

22 oktober, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg

Sveriges första öppna nationella innovationskonferens är i morgon 23/10 och i2i moderar. Ett fantastiskt rolig uppdrag med 170 anmälda. Det är Innovationssluss Norr som är vår uppdragsgivare. Vi har arbetat med dem i snart ett år med deras arbete att stimulera, få fram idéer, sätta processer och strategier på kartan och implementera arbetet i den operativa verksamheten. I den här vackra salen ska vi diskutera behov av innovationsstrategier, implementation och samverkan tillsammans med krav på innovationsupphandlingar för att få fart på nya innovationer och tjänster hos företag. De stora upphandlingarna är av stor betydelse för utveckling på nya och befintliga marknader om vi pratar potentiell möjlighet att utveckla nya tjänster och produkter efter krav som Landstingen har.

Innovationssluss Norr är duktiga på att förmedla sitt budskap. Att jobba på de så viktiga kulturella frågorna och att få förankring i organisationen. Det ska var självklart var man lämnar idéer! Här kommer lite roliga inspel nedan (det fyndiga sadelskyddet som man satte ut i Umeå har ni sett tidigare). [slideshow]

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]