Inkluderande ledarskap är nödvändigt för att attrahera talanger

4 oktober, 2016 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Idébloggen fem år

Sedan 2011 har den här bloggen fyllts med insikter och spaningar om idé- och innovationsarbete runt om i världen, samt bjudit på nyttiga tips kring att engagera medarbetare och andra intressenter i utvecklingen av företag och organisationer. Nu fyller bloggen fem år och vad passar då bättre än att bjuda på våra mest populära inlägg inom olika omdiskuterade områden?

Nu är det dags för del 2 som handlar om inkluderande ledarskap. Om att träffa rätt för att attrahera talanger, om engagerade och oengagerade medarbetare, om innovationsroller, brainstorming och den relativt nya karriärsmöjligheten: innovationsledare.

Har du inte läst del 1 ännu, så hittar du den HÄR >> 

Ladda ner del 2 – Inkluderande ledarskap

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]