Idehantering med Destination Åre!

12 september, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg

Tillväxtverket har utsett Destination Åre som en av fem utvalda destinationer som skall få dela på 60 miljoner kronor för att stärka och utveckla hållbara turistdestinationer (de övriga är Kiruna, Stockholms Skärgård, Bohuslän och Vimmerby ). Det som är roligt är att Destination Åre kommer driva sin idéutveckling i detta projekt med hjälp av idé hanteringsverktyget WIDE.

Idag var det workshop med 50 stycken representanter från de olika medlemsföretagen på Hotell Granen. Under ca en timme fick vi en introduktion i projektet och dess fem insatsområden. Därefter var det dags. På två timmar lyckades dessa kreativa, engagerade och positiva deltagarna att i verktyget för idéhantering få ner 80 idéer som alla var kategoriserade på något av de fem insatsområdena.
Då är det:
– fantastiskt roligt att vara workshopledare
– ett fint kvitto på att vårt verktyg för idéhantering ligger helt rätt när det gäller att få en strukturerad process tillgänglig, synlig och mätbart
– ett otroligt bra underlag att jobba vidare med för vår kund Destination Åre!
// Åse

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]