Innovation – flipp eller flopp?

22 februari, 2011 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg

Det pratas mycket om innovation nu för tiden. Det tycker vi är bra, såklart. Egentligen är intet nytt under solen. Företag har i alla tider behövt arbeta aktivt med att förnya sig och hitta nya sätt att skapa nya kundvärden. Det är det som är själva finessen med den fria marknaden – att kunden ”röstar med plånboken”. Dock ökar tempot hela tiden, och det blir allt svårare att hinna med den dagliga friften av verksamheten samtidigt som man ska ta fram de nya produkterna och tjäsnterna som skapar en ny marknad om några år.

I vår blogg vill vi belysa olika aspekter av innovation och vi kommer hämta inspiration från vårt dagliga arbete, såväl som från andra inspiratörer inom detta spännande område. Högt och lågt.

Häng med!

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]