Innovation in Action 2012

29 oktober, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg

23 – 24:e oktober var det dags för nätverket Innovation Pioneer att köra sitt symposium Innovation In Action för tredje året i rad. För den oinvigde är detta två extremt intensiva dagar med workshops, nätverkande och utbyte av kunskap och verktyg mellan 200 personer från massor av olika företag. Temat på dagarna var ”Openness” och ”Sustaining innovation” vilket genomsyrade de många workshops som hölls under dagarna. På plats från Idea2Innovation var Jag (Joel Lundberg) och vår VD Jakob Lindvall. Vi åkte hem på onsdagen med mängder av nya insikter, idéer och inte minst massor av nya, spännande kontakter som vi ser fram emot att jobba vidare med i olika sammanhang!

En av de mer spännande punkterna i programmet var de långväga gästerna och deltagarna från Ghana, som var del av ett stort innovationssamarbete med länderna i Sub-Saharan Africa. Detta ledde för vår del till något mycket spännande som vi återkommer med mer information om inom kort!

Bild

 

Bild

 

Bild

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]