Julerbjudande till den offentliga sektorn

18 november, 2013 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg

Vi brinner som bekant för att man som organisation ska våga öppna upp och involvera fler i utvecklingen. Såhär lagom till jul vill vi nu passa på att ge fler chansen att på ett enkelt sätt samla sina intressenter kring idégenerering och förbättringsarbete. I år har vi valt att fokusera på att ge våra vänner inom den offentliga sektorn ett väldigt förmånligt erbjudande om man tar ett snabbt beslut.

Idea2Innovation bjuder alla organisationer inom offentlig sektor på uppstartskostnaden (ord. pris 10 000:-) och sänker månadskostnaden till 7 000:- ex moms (ord. pris 10 000:-) för ett års WIDE-abonnemang på upp till 400 användare, om man signar innan den 20 december 2013. Det innebär en rabatt på 46 000:-! Läs mer om erbjudandet här: http://i2i.se/julerbjudande/.

God jul, såhär lite i förskott, till alla inom omsorg, utbildning, rättsväsende, försvar, kollektivtrafik och infrastruktur!
Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]