Lär känna Åse Angland Lindvall

25 juni, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg

Åse är vår andra medarbetare ut i serien ”Lär känna oss”. Hon är främst marknad och säljansvarig hos oss.

Åses spetskompetens ligger i en mycket god förmåga att snabbt sätta sig in i uppdrag, identifiera mål och aktiviteter och genom operativt arbete öka förutsättningarna för att kund ska nå mål och leverera resultat.

Tillsammans med Jakob och Lennart är Åse delägare och grundare till Idea2Innovation Sweden AB. Hon är specialiserad på att utveckla företag och organisationer som vill generera ökad innovationskraft och kreativ förnyelse samt har en lång och gedigen erfarenhet av affärs- och verksamhetsutveckling. Åse är fil kand inom Personal och Arbetslivsfrågor med inriktning på organisationsutveckling. Hon har stor erfarenheter av att arbeta med projekt för att säkerställa samverkan mot tydliga mål. Under sina verksamma år har Åse haft ledande positioner på Ericsson AB, E.ON och SMHI. Genom uppdrag med ett antal Science Parks i Sverige som alla har starka kopplingar med kommuner, Regionförbund och andra väsentliga aktörer för tillväxt och näringsliv så har Åse en unik kompetens kring innovationssystem.

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]