Lär känna Carolina

5 oktober, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg

Carolina Johansson är produktansvarig hos oss. Det hon inte vet om idéhanteringsverktyget WIDE är inte värt att veta.  Carolina lotsar alla våra kunder framåt i vårt verktyg, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får alla företag hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget.

Det är Carolina som ansvarar för hela produktutvecklingen i WIDE något hon gör tillsammans med det Östersundsbaserade företaget Adeprimo. Hos Carolina samlas alla våra kundönskemål med nya funktioner baserad på nyaste tekniken för att tillslut implementeras i verktyget.

”Det är en otrolig men rolig utmaning att mixa kundönskemål med våra interna idéer om hur WIDE ska utvecklas. Jag drivs av att se hur våra nya funktioner och förbättringar hjälper våra kunder att driva sin idéhantering.” säger Carolina.

Carolina har jobbat hos oss sen starten 2010 och ser till att hålla oss på jorden, när det behövs, men hon ser också till att vi fortsätter arbeta för våra visioner. Hon brinner för alla resurser hos oss, hon är mån om att vi ska överträffa våra kunders förväntningar och skapa nya möjligheter för oss.
Trots sin unga ålder har Carolina varit med och startat upp tre företag samt hunnit med att arbeta som processtöd och projektledare på Angland Lindvall Development och genomfört ett omfattande arbete med att definiera företaget Soft Financing´s profil, kärnvärden och affärsmodell.

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]