Lär känna Lennart Karlsson

4 juni, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg

Vår nya kategori, Lär känna, syftar till att ni ska få lära känna oss bakom företaget Idea2Innovation. Idag är vi 7 medarbetare och först ut i den här serien är Lennart Karlsson. Lennart är en av grundarna till Idea2Innovation och idag en av de tre delägarna i bolaget. Lennart arbetar mest med produkt- och affärsutveckling.

2004 blev Lennart tilldelad ett stipendie från Olof A Söderbergs fond, för outtröttlig drivkraft, engagemang och visionär idérikedom.

Lennart har en unik förmåga och kompetens när det gäller att hjälpa företag och organisationer att kommersialisera evolutionära idéer och bygga robusta och fungerande innovationsprocesser. Lennart har arbetat i över 10 år som global forsknings- och utvecklingsdirektör för Camfil Farr-koncernen, som 2008 omsatte 4,4 miljarder SEK och hade ca 3300 anställda. Han har bland annat byggt upp en global forsknings och utvecklings organisation med lokal närvaro i tre världsdelar. En av Lennarts styrkor är utveckling av produktutvecklingsprocesser som hjälper företag mot ett konstant utflöde av nya produkter på marknaden.

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]