Månadens lästips, augusti.

19 augusti, 2015 | Inga kommentarer | Skrivet av Sofia Emthén | Publicerat i Blogginlägg

Vi fortsätter, såklart, hålla ögonen öppna kring intressant input om innovation och idéutveckling. Här är den senaste tidens mest läsvärda:

1.
Den här artikeln är förvisso från i början av sommaren, men icke desto mindre aktuell. Mats Magnusson, professor i maskindesign på KTH samt en av grundarna av föreningen Innovationsledarna intervjuas i Kollega om vikten av yrkeskategorin Innovationsledare. (Han är för övrigt även en av de experter som är med och säkerställer att vårt WIDE ständigt utvecklas efter den senaste teknikens möjligheter.)
Läs mer >>

2.
Innovation och riskkapital är de viktigaste punkterna på jobbagendan. Och den industriförnekelseprocess som pågår måste brytas, skriver Fredrik Sidahl, FKG, och Anders Ekdahl, Sinf.
Läs mer >>

3.
Lär dig hantera idémarodörerna. ”Du vet vilka vi pratar om. De som alltid har en invändning mot idéer som kommer upp på möten och goda argument för att skrota förslaget direkt.”
Läs mer >>

4.
Realize skriver om tio superinnovationer som finns om tio år. Låt oss hålla tummarna för att de har rätt!
Läs mer >>

Etiketter:

Skrivet av Sofia Emthén

Sofia Emthén ansvarar för kommunikation och PR på Idea2Innovation. Med norrländskt lugn och bred bakgrund inom kommunikationsområdet, från såväl det privata näringslivet som offentlig sektor, styr hon oss rätt i budskapsdjungeln. När hon inte filar på kommunikationsstrategier, uppslag till debattartiklar eller pumpar ut budskap om det fantastiska med medarbetardriven innovation hittar du henne på en fjälltopp med pjäxor eller kängor på fötterna.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]