Månadens lästips, juni.

9 juni, 2015 | Inga kommentarer | Skrivet av Sofia Emthén | Publicerat i Blogginlägg

Med nyfikna ögon följer vi vad som händer i världen kring idéutveckling och innovation, och vill självklart dela med oss av vad vi hittar. Här kommer vår topp fem från den senaste månaden!

1.
Generation Y växer sig allt större på arbetsmarknaden. Inom fem år beräknas de utgöra 75 procent av arbetskraften. En sak som är väldigt viktig för dem är att få arbeta i en positiv miljö som ger inspiration till nya idéer, menar Dale Carnegie Training, som i samarbete med MSW/ASR Research har genomfört en studie om vad som driver denna generation.
Läs mer >>

2.
Hur hittar entreprenörer sin inspiration och hur får man fart på innovationskraften i ett företag? Innovationsexperterna Strategos förklarar.
Läs mer >>

3.
Stockholm är Europas bästa huvudstad – i alla fall när det kommer till innovation. Det visar en ny rapport från Stockholms handelskammare. Men samtidigt ger EU-kommissionen Stockholm underbetyg på säljförmågan.
Läs mer >>

4.
”Innovation är att vara livskraftig på sikt.” Läs en bra intervju med Martin William-Olsson, innovationsledare på SEB.
Läs mer >>

5.
Hållbarhetsexperten Per Grankvist listar fem enkla sätt att få de anställda mer engagerade i hållbarhetsarbetet.
Läs mer >>

Skrivet av Sofia Emthén

Sofia Emthén ansvarar för kommunikation och PR på Idea2Innovation. Med norrländskt lugn och bred bakgrund inom kommunikationsområdet, från såväl det privata näringslivet som offentlig sektor, styr hon oss rätt i budskapsdjungeln. När hon inte filar på kommunikationsstrategier, uppslag till debattartiklar eller pumpar ut budskap om det fantastiska med medarbetardriven innovation hittar du henne på en fjälltopp med pjäxor eller kängor på fötterna.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]