Månadens lästips, november.

24 november, 2015 | Inga kommentarer | Skrivet av Sofia Emthén | Publicerat i Blogginlägg

Året lider mot sitt slut och med ett nytt år kommer också nya planer. Vi kommer pausa våra lästips här i bloggen ett tag, för att ge plats för annat. Självklart fortsätter vi hålla koll på vad som skrivs inom idéutveckling och innovation och delar med oss av vad vi hittar i andra kanaler. Följ oss på Twitter, Facebook eller LinkedIn för att inte missa något! Nu, håll till godo – våra sista lästips i det här formatet (för den här gången):

1.
Vi börjar med ett otroligt subjektivt tips: vår egna, nya produktsajt. Väldigt läsvärd, tycker ju vi.
Till getwideideas.com >>

2.
Ifrågasätt, observera, experimentera, nätverka och associera – fem byggstenar som, enligt Frida Nilsson, redaktionschef på motivera.se, bygger innovationskraft.
Läs mer >>

3.
2016 är snart här. Acando listar de 10 viktigaste digitala trenderna inför det nya året.
Till trenderna >>

4.
Kan innovationsgraden påverkas beroende på hur man behandlar sina anställda? Läs om hur Walter Frick, senior associate editor på Harvard Business Review, ser på saken. (eng)
Läs mer >>

5.
En av våra kunder, Axel Johnson, har i höst med hjälp av Wide Ideas genomfört ett väldigt lyckat 48-timmars Innovation Jam.
Läs deras egna ord om resultatet >>

 

Skrivet av Sofia Emthén

Sofia Emthén ansvarar för kommunikation och PR på Idea2Innovation. Med norrländskt lugn och bred bakgrund inom kommunikationsområdet, från såväl det privata näringslivet som offentlig sektor, styr hon oss rätt i budskapsdjungeln. När hon inte filar på kommunikationsstrategier, uppslag till debattartiklar eller pumpar ut budskap om det fantastiska med medarbetardriven innovation hittar du henne på en fjälltopp med pjäxor eller kängor på fötterna.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]