Månadens lästips, september.

16 september, 2015 | Inga kommentarer | Skrivet av Sofia Emthén | Publicerat i Blogginlägg

Även den senaste månaden har vi hållit ögonen på vad som publiceras i vårt avlånga land kring idéutveckling och innovation. Håll till godo!

1.
Blekinge Tekniska Högskola inför innovation på schemat. ”Det är där vi utbildar framtidens arbetskraft och sammhällsmedborgare”, säger Andreas Larsson, universitetslektor.
Läs mer >>

2.
För femte gången listar tidningen Forbes världens mest innovativa företag. Rankingen baseras på värderingar gjorda av finansiella investerare. ”På listan finns företag som investerare anser har störst chans att komma upp med nästa stora innovation”, skriver tidningen. För första gången toppas listan av Tesla.
Läs mer >>

3.
Vinnova gör en ny satsning på social innovation med inriktning mot integration av nyanlända och säkrare vägar för människor på flykt.
Läs mer >>

4.
Många frågar ofta vad en innovation är. Och det finns såklart inget kort och enkelt svar på den frågan – men här listas 20 överraskande användbara små innovationer som vi tidigare inte visste att vi behövde.
Läs mer >>

 

Skrivet av Sofia Emthén

Sofia Emthén ansvarar för kommunikation och PR på Idea2Innovation. Med norrländskt lugn och bred bakgrund inom kommunikationsområdet, från såväl det privata näringslivet som offentlig sektor, styr hon oss rätt i budskapsdjungeln. När hon inte filar på kommunikationsstrategier, uppslag till debattartiklar eller pumpar ut budskap om det fantastiska med medarbetardriven innovation hittar du henne på en fjälltopp med pjäxor eller kängor på fötterna.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]