Nyöppnad! Kunskapsbanken – när du vill bli bättre på idéer & innovation

7 oktober, 2016 | Inga kommentarer | Skrivet av Åse Angland Lindvall | Publicerat i Blogginlägg, Nyheter

Vi är övertygade om att ju fler idéer och insikter man kan få, desto smartare och bättre lösningar kan man realisera. Just därför öppnar vi nu upp en hel kunskapsbank med smarta tips, steg-för-steg beskrivningar och inspiration för att driva innovationsarbete. För visst brinner du också för idéer, innovation och kraften som blir när fler hjärnor tänker tillsammans?

Hur får man ledningen att prioritera innovation, hur balanserar man innovationsarbete med det kortsiktiga, vardagliga arbetet? Hur bevarar man uthålligheten i förändringsarbetet och hur skapar man egentligen en innovativ kultur? Nu har vi samlat åtta whitepapers om ämnet samt några utvalda kundcase. Läser du allt lovar vi dig att du kommer bli full med energi, inspiration och kunskap för att driva ditt jobb vidare (och skulle du känna att du vill ha ännu mer stöd, ring oss!)

Som en lite teaser, kanske någon av dessa tre whitepapers kan intressera?

Kom igång med ditt innovationsarbete: Att aktivt arbeta med sin personal och låta de vara en del i utvecklingen är oftast den faktor som utmärker lönsamma verksamheter. Men hur gör man då, rent praktiskt? Här ger vi dig sex kom-igång-steg till hur man systematiskt kan arbeta med företagskultur, engagemang, dialog och utveckling.

Så här gör du om du vill skapa en framgångsrik innovationstävling: Vi har tagit fram ett material för att planera och sätta förutsättningarna för att driva kampanjer, antingen en eller regelbundet. Ibland kallas det även Innovation Jams, innovationstävlingar eller till och med digital brainstorming – vad ni ska kalla det är helt upp till er!

En digital idésluss skapar nya möjligheter för offentlig sektor: Oavsett bransch och verksamhet så är alla organisationer i behov av utveckling och förändring. Vi vill att våra kunder inom offentlig sektor stärker sin innovationsförmåga och arbetar systematiskt med innovation för att öka effektivitet och kvalitet. Därför har vi samlat fem av våra mest värdefulla insikter för att komma igång med en digital idé/innovationssluss.

Vi hoppas att vår Kunskapsbank, som vi fyller på kontinuerligt, gör att du får smarta tips, best-practices och en påfyllnad av energi, inspiration och kunskap för ditt jobb.

Trevlig läsning och hör gärna av dig om det är något du saknar eller vill att vi tar upp och skriver om!

Skrivet av Åse Angland Lindvall

Åse Angland Lindvall är medgrundare, delägare samt sälj- och affärsutvecklingsansvarig på Idea2Innovation. Åses spetskompetens ligger i en mycket god förmåga att snabbt sätta sig in i kundernas utmaningar och förutsättningar för att skapa bästa möjliga effekter och resultat av Wide Ideas. Åse har också en talang för affärs- och verksamhetsutveckling och jobbar med att utveckla företag och organisationer som vill generera ökad innovationskraft och kreativ förnyelse. Åse är bosatt i Åre och tillbringar gärna sin fritid i bergen med antingen skidorna eller cykeln.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]