Om människorna bakom Wide Ideas: Åse Angland-Lindvall

2 februari, 2016 | Inga kommentarer | Skrivet av Sofia Emthén | Publicerat i Blogginlägg, Om människorna bakom Wide Ideas

Vi fortsätter vår bloggföljetong anno 2016, om människorna bakom Wide Ideas. Idag är det Åse Angland-Lindvall vi får lära känna lite bättre!

Namn:
Åse Angland-Lindvall.

Titel/Arbetsområde:
Sälj och kundrelationer, grundare.

Beskriv dig själv med tre ord:
Energisk, målinriktad och entusiastisk.

Vad gör du helst på fritiden?
Aktiviteter av alla dess slag. På vintern åker jag skidor utför och på längden eller står med barnen på deras alpinträningar. På sommaren är det härligt att gå på fjället med vår hund eller vara ute och segla.

Vilken typ av musik ger dig mest energi?
Jag är allätare inom musik men är väl mest förtjust i lite mer soul. 

Vad tycker du är det bästa med vår plattform, Wide Ideas?
Att man som medarbetare äntligen har en plats att lämna idéer, kunna se vad det finns för andra idéer, vara en del i utvecklingen och känna att det man bidrar med verkligen används och skapar nya resultat.

Var tror du företaget är om fem år?
Då tror jag att vi har en väl utvecklad produkt med en stor marknad här i Sverige. Jag tror också att vi har etablerat återförsäljare alternativt om vi exempelvis hittar partners som vill franchise produkten Wide Ideas utomlands.

Drömkund (bortsett från befintliga kunder):
Hela IKEA globalt.

Finns det något hemligt recept till att bli ett innovativt företag, som du kan dela med dig av?
Jag tror att det hemliga receptet är att bli duktig på att lyssna både på medarbetare OCH kunder. Omvärlden snurrar snabbt och för att vara ett innovativt bolag behöver man hålla sig uppdaterad men också bygga långsiktiga relationer med sina kunder. Jag tror också att kampen om talanger samt att behålla duktiga medarbetare bara blir tuffare och tuffare. Det ställer krav på att man jobbar med sina medarbetare som de viktigaste resurserna och skapar en kreativ och inspirerande arbetsplats där man får vara en del av företagets utveckling.

Vad drömmer du om, just nu, arbetsmässigt?
Just nu drömmer jag om att vi ska få igång ett partnerskap som vi jobbat på under hösten och se resultat av det. Utöver det vore det roligt att få in ett par större kunder till som jag arbetat på en tid – men vilka det är kan jag inte avslöja, ännu…

Vad drömmer du om, just nu, privat?
Att lyckas få till lite mer tid till egen träning nu i vinter, framför allt alpint men även längd.

Vilken är din favoritårstid, och varför?
Jag hoppar gärna över oktober och november men alla andra månader är min favoritårstid för att man kan vara ute så mycket och det finns så mycket att göra, framför allt här i Åre.

Och slutligen, vad är ditt bästa Åre-tips?
Längd i Ullådalen upp över fjället är härligt framåt våren. När det inte är snö gillar jag vandringen och det härliga är att den kan man få i princip varsom helst här. Sen ska man ju försöka komma ut på sjön också. Vi har startat upp en seglingsklubb på Åresjön och har idag nio båtar, det är bara att höra av sig så kan vi ta en tur!

Skrivet av Sofia Emthén

Sofia Emthén ansvarar för kommunikation och PR på Idea2Innovation. Med norrländskt lugn och bred bakgrund inom kommunikationsområdet, från såväl det privata näringslivet som offentlig sektor, styr hon oss rätt i budskapsdjungeln. När hon inte filar på kommunikationsstrategier, uppslag till debattartiklar eller pumpar ut budskap om det fantastiska med medarbetardriven innovation hittar du henne på en fjälltopp med pjäxor eller kängor på fötterna.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]