Om människorna bakom Wide Ideas: Sofia Emthén.

6 april, 2016 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg, Om människorna bakom Wide Ideas

Vad vore ett team utan en norrländsk stjärna? Vår heter Sofia och hon sköter all kommunikation kring Wide Ideas och oss. I den här intervjun får ni lära känna henne och ta del av hennes bästa Åretips. Tack för att du guidar oss i budskapsdjungeln och sprider ditt norrländska lugn över oss!

Namn:
Sofia Emthén.

Titel/Arbetsområde:
PR- och kommunikationsansvarig.

Beskriv dig själv med tre ord:
En ambitiös, glad realist.

Vad gör du helst på fritiden?
Vintertid åker jag allra helst skidor utförs, gärna i djup snö, och numera är jag också gärna i pulkabacken med mina två tvååringar. Under sommarsäsongen lockar havet och jag ska ha något väldigt viktigt för mig för att säga nej till en fika.

Vilken typ av musik ger dig mest energi?
Just nu, all slags ”vanlig” musik. Det vill säga inte Babblarna eller ”Svenska barnsånger” på YouTube…

Vad tycker du är det bästa med vår plattform, Wide Ideas?
Att hierarkier och titlar blir oviktiga – allas idéer är lika mycket värda och får lika mycket plats.

Var tror du företaget är om fem år?
Geografiskt är vi såklart kvar i Åre, men i nya lokaler på grund av alla nya, härliga kollegor vi utökat med. Idéutveckling som vinnande koncept och Wide Ideas som varumärke har fått ordentligt genomslag i Sverige och vi har även börjat ta mark internationellt.

Drömkund (bortsett från befintliga kunder):
Eftersom jag själv senast kommer från hotellbranschen vore det väldigt kul att få se Wide Ideas bli ett forum där receptionister, kontorspersonal och F&B kan mötas och utveckla idéer tillsammans inom kedjor som Nordic Choice och Scandic Hotels.

Finns det något hemligt recept till att bli ett innovativt företag, som du kan dela med dig av?
Det handlar bara om mod att involvera alla och att ha en plan för hur man ska ta vidare och realisera goda idéer.

Vad drömmer du om, just nu, arbetsmässigt?
Jag delar dröm med min kära kollega Carolina – att arrangera en stor fest, eller gala, för alla fantastiska människor vi har förmånen att jobba med. Det är något vi tillsammans dagdrömt om länge.

Vad drömmer du om, just nu, privat?
Mindre VAB, att lära mina barn åka skidor och att dygnet skulle ha fler timmar.

Vilken är din favoritårstid, och varför?
Absolut vintern, så länge den består av mycket snö.

Och slutligen, vad är ditt bästa Åre-tips?
Jag kör på ett vardagstips: morgonåkning i VM8:an. Bättre start på dagen är svårt att få, energin det ger gör underverk på jobbet resten av dagen.

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]