Problemlösaren Rune, 86, gör succé på internet

15 november, 2016 | Inga kommentarer | Skrivet av Jakob Lindvall | Publicerat i Blogginlägg

I detta nu gör Rune, 86, succé på sociala medier med sitt geniala lifehack. Det var efter att han tappat bort sin käpp vid flera tillfällen som den smarta idén kläcktes.

Som ni vet så brinner vi för smarta idéer och kan således inte låta bli att dela den här internet-succén. Och faktum är också att Rune är morfar till vår medarbetare Carolina. Vilket känns extra roligt!

Nu har morfar Rune bevisat att de bästa idéerna och lösningarna uppstår när man utgår från ett faktiskt behov eller problem. Efter att ständigt tappat bort sin käpp i det stora huset så har han med hjälp av gummisnoddar spänt fast en extramobil på sin käpp och kan således ringa till käppen när han tappat bort den.

14980827_10154583761036063_5494285118888281430_n

Visst är det genialiskt?

Både Expressen, Nyheter24 och Facebookgruppen Dr. Status har snappat upp inlägget som Carolina gjorde i den populära Facebookgruppen Family living – the true story. Inlägget har spridit sig som en löpeld och har sammanlagt fått närmare 10 000 likes och över 100 delningar via de olika kanalerna.

Vi kan bara glädjas åt att morfar Runes uppfinning har blivit succé och hoppas att han snart igen delar med sig av fler smarta lösningar!

Vill du ha hjälp att få igång idéverkstan i er verksamhet? Hör av dig till oss! Nu har vi bevisat att vår uppfinningsrikedom och hur man förverkligar idéer även ligger i generna 😉

Bildkälla: Fotomontage från Expressen samt privata foton. 

Skrivet av Jakob Lindvall

Jakob Lindvall är medgrundare, delägare samt vd på Idea2Innovation. Jakob är en av landets ledande specialister med avseende på innovationsprocesser och innovationssystem. Idag anlitas Jakob flitigt som expert och konsult runt om i Sveriges regionala innovationssystem. Jakob är duktig på att entusiasmera och engagera sin omgivning och oftast är det i skidbacken, cykelleden eller på windsurfingbrädan som han får sin inspiration. Jakob är bosatt i Åre.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]