Skapa relationer och engagemang- låt personal och kunder komma med idéer!

14 november, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg

Läser precis Resumé och det är inte bara Mediahus som måste fundera på hur och var man vill befinna sig om fem år eller i värsta fall redan om ett år i den en omvälvande konkurrens och föränderlig omvärld som vi verkar i. Alla företag måste jobba på engagemang och sina relationer. Det gäller både med anställda men även med kunder och andra intressenter. Vad tycker man? Vad har man för idéer kring utveckling? Hur kan jag arbeta för att skapa förutsättningar till lojala kunder som kanske blir lite mer trogna min produkt eller mitt varumärke?

Tyvärr finns det ju inte bara en universallösning på detta utan det är ju självklart många olika insatser som måste genomföras. Men en sak vet jag och det är att förutsättningen att göra det systematiskt, strukturerat och tillräckligt synligt för att nå resultat stavas idéhantering. Hur tänker ni ta hand om allt som finns runt om er? Om ni frågar era kunder vad de tycker – var samlar ni in det för fortsatt bearbetning och utveckling? Hur involverar ni personalen för ett tydligare engagemang för utveckling? Jag brukar visa följande processbild och frågar alltid mina potentiella kunder: hur har ni säkerställt att ni har koll på alla steg idag? Hur kan ni arbeta med drivkrafterna och själva gå in och driva på olika delar för utveckling? Hur synliggör ni idéer och vad som händer med dem?

Våga testa att fokusera på idéer och utveckling, låt oss testa tillsammans med dig i ett projekt och du kommer  bli förvånad över resultatet.  Vi har Sveriges första verktyg för att bygga upp förutsättningen för engagemang, relationer och resultat genom att fråga efter och ta in allas idéer.
// Åse

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]