Sommarerbjudande: Varken utmaningar eller goda idéer tar semester

23 juni, 2014 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg

Under våren har du kunna följa vår bloggserie kring hur man kommer igång med sitt innovationsarbete. Steg fem och sex kommer publiceras lite längre fram i sommar men pusselbitarna som behövs för att starta igång har du redan fått.

Så, vad passar bättre än att faktiskt starta igång på riktigt nu?

Erbjudande
Under juli och augusti har du och dina medarbetare möjlighet att använda vår nya produkt WIDE Light utan kostnad. Ett perfekt tillfälle för er att snabbt och enkelt komma igång med innovationsarbetet och uppnå resultat. WIDE säkerställer att ni får en gemensam plats för alla idéer med struktur, en lättsam hantering och återkoppling till alla som deltar. Prova du också och se vad gemensam utveckling och drivkraft kan resultera i. För plötsligt finns den där, idén som förändrar allt!

För att ta del av sommarerbjudandet, besök: http://i2i.se/sommarerbjudande/

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]