Tack för ett fantastiskt 2013, och god jul!

17 december, 2013 | Inga kommentarer | Skrivet av Jakob Lindvall | Publicerat i Blogginlägg

Jag vill, å Idea2Innovations vägnar, tacka för ett fantastiskt 2013. Mycket har hänt hos oss, och säkerligen även hos alla er. För vår del är det framför allt nya kunder och partners som har trillat in, och jag vill än en gång hälsa er alla välkomna till i2i-familjen. Tillsammans kommer vi skapa stordåd.

Vi har under året släppt ett antal nya releaser med förbättrade funktioner i vår molntjänst, vi har tagit in mer kapital och anställt nya medarbetare. Vi har även gjort vår första internationella säljresa där vi bland annat träffade sex olika instanser på FNs högkvarter i New York. Och, som ni nog alla vet vid det här laget, vi vann utmärkelsen Årets IT-entreprenör i Jämtland på den årliga Guldgalan. Det känns väldigt bra att vara en aktör som skapar framtid i länet, både för oss själva och för andra.

Det är med tillförsikt och glädje vi tittar mot 2014. Innovationsarbete trendar och allt fler får upp ögonen för hur mycket man har att vinna på att jobba systematiskt med idéhantering och förbättringar. I början av det nya året kommer vi dessutom att lansera sex standardlösningar av WIDE, anpassade för olika verksamhetsområden – allt för att underlätta för dig. Mer om det efter årsskiftet!

Låt oss tillsammans göra 2014 till det bästa året någonsin.

God jul på er!

Bild från Åre Destination

Etiketter:

Skrivet av Jakob Lindvall

Jakob Lindvall är medgrundare, delägare samt vd på Idea2Innovation. Jakob är en av landets ledande specialister med avseende på innovationsprocesser och innovationssystem. Idag anlitas Jakob flitigt som expert och konsult runt om i Sveriges regionala innovationssystem. Jakob är duktig på att entusiasmera och engagera sin omgivning och oftast är det i skidbacken, cykelleden eller på windsurfingbrädan som han får sin inspiration. Jakob är bosatt i Åre.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]