Tänk om. Tänk nytt. Skapa framgång.

22 augusti, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg
Nu är hösten här. Det är nu allt ska ske som ni planerade i våras. Nya projekt med inriktning mot nya kundsegment, nya lösningar eller andra framgångsfaktorer som ni har identifierat. Vad och hur ska ni göra för att tänka om, tänka nytt och skapa framgång? Vi tror att vi har svaret. Vi vet att ni behöver:
  • en process och strategi för hur ni ska identifiera områden som behöver förnyas, utvecklas eller skapas. 
  • utse personer som kan driva ”kampanjer” och ha ansvar, vara eldsjälar och föredömen i arbetssätt och delaktighet. 
  • kontinuerligt arbeta med att stimulera idéer och utmaningar som ni vill lösa för att nå nya marknadsområden och intäkter.
  • en plats för att samla in och prioritera idéer som ger struktur och översikt för att skapa tillgänglighet, synlighet och delaktighet kring de idéer och förslag som kommer in. Ett idéhanteringssystem helt enkelt.
  • skapa en innovativ kultur som tillåter och ger tid för medarbetare att komma med idéer. 
För att komma en bit på vägen kan ni komma till de seminarium som vi håller i Östersund och Åre, se inbjudan. Eller så kontakter ni oss direkt så kan vi berätta om både strategier, genomföranden och visa er ett system för idéhantering som anpassas efter just ERA behov och förutsättningar. Det heter WIDE.
//Åse

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]