Två befintliga produkter kan bli en innovation

10 augusti, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg

Läste förträffliga Braden Kelley’s blogg förut och hittade en kul bild,

Visst ser det ut som att man i princip har slagit ihop en segway med en golfbag? Plötsligt har det skapas en helt ny produkt som jag gissar är rätt revolutionerande inom golfen. Två befintliga produkter har blivit en innovation. Den här produkten är döpt till Rolley och är framtagen av en unge kille som heter Arnold. Hans kompis klagade på att det tog för långt tid att spela en 18-håls runda…

Ytterligare ett bevis på att man inte behöver uppfinna hjulet två gånger. Vad händer om man mixar era produkter? Kan två tjänster bli en?

Vill du veta mer om Rolley? Klicka HÄR.

Trevlig helg!
Carolina

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]