Välkommen Joel!

4 oktober, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg

Vi expanderar och stärker upp säljsidan med Joel Lundberg. Joel har studerat SportsTech, 180hp, på Mittuniversitetet med inriktning på innovativ produktutveckling. En utbildning som passar perfekt när det gäller att förstå kundernas behov av strukturerad idéhantering. Han har även läst SKARP, en ettårig utbildning på 90hp inom affärs- och produktutveckling i Åre. Under hela sin studietid har Joel arbetat som säljare på Elgiganten. Joel är 25 år och bostatt i Stockholm.

– Det känns jättebra att få möjlighet att vara med i ett uppstickarföretag med en tydlig produkt och en utmanande vision. Jag känner till produkten väl då vi använde den i min utbildning inom affärs- och produktutveckling i Åre förra året, säger Joel Lundberg.

Vi tycker att det är jätteroligt att Joel ville börja hos oss och vi hälsar honom varmt välkommen!

Läs hela pressmeddelandet >>

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]