Vi fortsätter utvecklingen mot att bli en av världens ledande leverantörer av system för idéutveckling och innovation.

1 juli, 2015 | Inga kommentarer | Skrivet av Jakob Lindvall | Publicerat i Blogginlägg, Forskning och utveckling

I vintras kunde vi berätta om det forskningsprojekt som vi driver tillsammans forskare på KTH. Projektet ska resultera i marknadens mest effektiva beslutsstöd inom användardriven idéutveckling och innovation och göra oss och Sverige världsledande inom området. Snart visar vi upp vad vi, tillsammans med forskarna och några av våra kunder, har utvecklat den senaste tiden. Du kommer framöver kunna läsa senaste nytt, och följa med oss i den fortsatta utvecklingen, i vår engelska blogg. Vi kommer tillsammans att revolutionera sättet att jobba med beslutstagande i branschen.

Så, ett litet tips inför sommaren (och framtiden): håll koll på vår engelska blogg under den nya kategorin Research and development, eller följ oss på Facebook, Twitter och LinkedIn för löpande uppdateringar.

Skrivet av Jakob Lindvall

Jakob Lindvall är medgrundare, delägare samt vd på Idea2Innovation. Jakob är en av landets ledande specialister med avseende på innovationsprocesser och innovationssystem. Idag anlitas Jakob flitigt som expert och konsult runt om i Sveriges regionala innovationssystem. Jakob är duktig på att entusiasmera och engagera sin omgivning och oftast är det i skidbacken, cykelleden eller på windsurfingbrädan som han får sin inspiration. Jakob är bosatt i Åre.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]