Vikten av delaktighet på en arbetsplats

16 augusti, 2016 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Blogginlägg, Idébloggen fem år

Sedan 2011 har den här bloggen fyllts med insikter och spaningar om idé- och innovationsarbete runt om i världen, samt bjudit på nyttiga tips kring att engagera medarbetare och andra intressenter i utvecklingen av företag och organisationer. Nu fyller bloggen fem år och vad passar då bättre än att bjuda på våra mest populära inlägg inom olika omdiskuterade områden? 

Först ut är området delaktighet – om varför fler hjärnor är bättre än en, varför delaktighet, påverkan och transparens är det naturliga arbetssättet, varför mänskliga resurser är en innovationskraft att räkna med och varför kunder blir irriterade när du inte lyssnar.

Ladda ner Idébloggen fem år – Vikten av delaktighet 

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]