Innovationstävling – Ett perfekt sätt att ta reda på vad ni inte vet idag

Innovationstävlingar, eller Innovation Jam, är ett extremt snabbt, effektivt och enkelt sätt att strukturera en kampanj – man involverar en mängd människor för att få in idéer och skapa engagemang kring ett område, en produkt eller en utmaning.

Flera av våra kunder har startat igång sin förslagsverksamhet/sitt innovationsarbete internt genom att lansera en innovationstävling med Wide Ideas som plattform. Det har visat sig vara en riktig lyckoträff, och kraften som blir när medarbetare engagerar sig är fantastisk! Lyssna gärna på Mia Brunell Livfors, VD och koncernchef, Axel Johnson och Caroline Berg, styrelseordförande, Axel Johnson om varför de valde att injicera en innovationstävling i hela koncernen.

Nu finns en paketerad helhetslösning där ni under tre månader kan använda Wide Ideas utan att behöva oroa er för hantering av deltagare, idéer, eller i ett senare skede; urval och beslut.

Upplägget passar dig som vill:

  • fokusera på ständiga förbättringar för ett specifikt område eller en utmaning
  • bjuda in alla medarbetare för att deras idéer kan bidra till att skapa bättre affärer
  • göra det skalbart globalt, inga begränsningar i tid eller rum, samt möjlighet att hantera obegränsat med deltagare och antal idéer men ändå känna en trygghet
  • göra en aktivitet som är tidsbegränsad för att få uppmärksamhet och förhindra att det försvinner i business-as-usual

Paketerad helhetslösning för innovationstävling: 

Vi anpassar Wide Ideas efter er grafiska profil, ger er tillgång till webbgränssnitt, mobilapp (iOS och Android), tillhandahåller utökad support och coachning för dig som är innovationsledare/coach/beslutsfattare under tävlingsperioden. Vi tar fram en kort instruktionsfilm om behov finns och ger er tillgång till vårt API för att exempelvis visa senaste idéer, mest kommenterade osv för att driva engagemang och dialog på externa webbsidor. Vi hjälper även till att göra mailutskick/inbjudningar efter era önskemål.

Pris: 120 000:- för användning under tre månader.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att kostnadseffektivt och enkelt skapa årets hetaste tävling där dina medarbetares idéer skapar morgondagens affärer!

Kontakta oss