mindmanager

För dig som använder MindManager i ditt arbete finns möjligheten att koppla ihop det med WIDE. På det sättet får du tillgång till marknadsledande system för idéutveckling och mindmapping i samma vy. Arbetsprocessen blir smidigare, ledtiderna kortare och du får en bra visuell överblick.

Vad är WIDE?
I WIDE möts du och dina medarbetare för att diskutera och utveckla utmaningar, möjligheter och idéer. Det är en digital plattform för medarbetardriven innovation som utgår från allas vilja att vara med och bidra till framgång. WIDE är marknadsledande i Sverige och flerfaldigt belönat. Läs mer >>

Vad är MindManager?
MindManager hjälper arbetsgrupper och individer att snabbt fånga upp, visualisera och kommunicera idéer och information. Över 2 miljoner användare arbetar kreativare, smartare och sparar tid med MindManager. MindManager är den marknadsledande programvaran för ”business mapping” och mindmapping. Läs mer >>

Vad är WIDE addin för MindManager?
WIDE addin för MindManager skapar möjlighet att välja ut och importera idéer från WIDE för att kunna arrangera och strukturera dessa på ett visuellt sätt i MindManager. Detta underlättar beslutstagande och ger en tydlig översikt och smidig övergång till att skapa projekt kring idéerna. WIDE addin för MindManager fungerar idag bara i Windows. Läs vårt pressmeddelande om integrationen eller se MindManagers instruktionsfilm.

ErbjudandeWIDE4MM

Licens till WIDE (15 användare) och WIDE addin för MindManager (1 användare) under 3 månader. Uppstartswebinar samt personlig coachning och support ingår.

Just nu: 14 900:- 

För beställning eller mer information – hör av dig!