Få ett system som matchar din grafiska profil

17 oktober, 2013 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Nyheter

Söker man på Google blir antalet träffar på orden ”skräddarsy”, ”anpassa” eller ”personifiera” oändliga. Det blir allt viktigare för oss att få saker och ting på vårt sätt, efter våra önskemål. Även i IT-världen är detta väldigt tydligt. Förutom att IT-system självklart alltid anpassas efter olika organisationers faktiska behov och tekniska förutsättningar finns ofta även önskemål av grafiska anpassningar av systemen.

När man anpassar ett system efter sin befintliga grafiska profil får systemet en tydligare tillhörighet till organisationen och accepteras därmed ofta lättare av användare. Underskatta inte värdet av att användarna känner igen sig! Om det nya systemet man ska jobba i matchar den befintliga hemsidan eller intranätet får man bekräftat att man är på rätt plats och att man har rätt att vara där. Alla trivs vi, och känner oss trygga, i en bekant miljö. En anpassad design understryker också vikten av nysatsningen och gör det tydligt att detta är något organisationen satsar på.

Kundunika designlösningar
I det system vi på Idea2Innovation erbjuder våra kunder, WIDE, har det alltid ingått några grundläggande anpassningar, såsom URL-adress, texter och rubriker i systemet samt organisationens logotype. Nu kan vi även erbjuda helt kundunika lösningar som gör att du och din organisation känner er precis som hemma. Se några exempel på hur det kan se ut på bilderna nedan. Vem vill inte gå i skräddarsytt?!

ny2

WIDE i originalutförande.

destinationuppsala_WIDE_131017

WIDE anpassat för vår kund Destination Uppsala.

camfil_WIDE_131017

WIDE anpassat för vår kund Camfil. (Deras webbplats t.v.)

 

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]