How artificial intelligence will make us collectively creative | Jakob Lindvall | TEDxÖstersund

13 januari, 2017 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Nyheter

Sedan vi grundades har vår målsättning varit att erbjuda ett digitalt sätt för stora organisationer att nyttja hela verksamhetens erfarenhet och kompetens för att driva innovationsarbetet resurseffektivt framåt. 

I höstas höll vår vd Jakob Lindvall ett TEDx Talk om hur vi med hjälp av artificiell intelligens lyckats optimera och facilitera idéutvecklingsprocessen så att rätt idéer matchas med rätt personer (denna kunskap är ett resultat från vårt forskningsprojekt tillsammans med KTH).

Nu finns Jakobs TedX publicerat för dig som vill höra mer.

We help large organizations become collectively innovative at scale by applying artificial intelligence to the collaborative innovation process.

För mer information, kontakta Jakob. 
Jakob Lindvall
jakob.lindvall@getwideideas.se
070 – 825 90 10
@jakoblindvall

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]