i2i modererar nationell innovationskonferens

7 september, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Nyheter

Åse Angland Lindvall har fått i uppdrag att vara moderator på den nationella innovationskonferens som Innovationssluss Norr arrangerar 23 oktober. ”Det ska bli otroligt intressant att vara med under denna dag och få vara en del av möjligheter kring idéhantering och innovationer inom vård, hälsa och omsorg” säger Åse.

Utöver att vara moderator på denna konferens arbetar även Åse operativt i projektet Innovationssluss Norr sen augusti 2011 med strategier och processer för idéhantering. Läs mer om konferensen HÄR.

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]