Kom och träffa oss i Göteborg!

16 oktober, 2014 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Nyheter

Tillsammans med vår partner Realize bjuder vi nu in till lunchmingel, intressant fredagsföreläsning och bubbel för att fira att vi etablerar oss i Västsverige och utökar samarbetet med Realize.

Tid: fredag 31 oktober 2014
Plats: Idéfabriken hos Realize AB i Göteborg
Fabriksgatan 25 i Gårda (IHM vån 5)

Hållpunkter:
12:12 börjar vi med plock-lunch och mingel
13:13 föreläsning där Jakob berättar om varför en ensam idé inte är mycket värd samt hur engagemang och värdeskapande tar nya former i den digitala världen
14:14 Eftersnack och bubbel
15:15 Avslut

Vi hoppas att du som kommer är intresserad av idéutveckling, dialog internt och externt, medarbetarengagemang och hur framgångsrika företag arbetar med utveckling, struktur och timing av idéer.

ANMÄL DIG HÄR >>

Hoppas att vi ses!
/Teamet bakom Idea2Innovation i samarbete med Realize AB

Image courtesy of Kromkrathog / FreeDigitalPhotos.net

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]