Norrköping Science Park får 6 miljoner till Projektarena IVM

6 mars, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Nyheter

Pressmeddelande: Fler idéer och innovationer till marknaden med nytt regionalt verktyg – Projektarena IVM

Under vår och sommar 2011 arbetade vi med Norrköping Science Park för att driva fram projektet Projektarena IVM och skriva ansökan till Europeiska regionala utvecklingsfonden. Vi fungerade som strategiskt stöd och bollplank samt arbetade med nätverksbyggande och förankring i regionen.

Norrköping Science Park tillsammans med de övriga verksamheterna i Visualiseringscentret C har genom projektet Projektarenan IVM nu beviljats med drygt 6 miljoner. Dessa pengar ska användas regionalt för att hjälpa fler innovationer och affärsidéer inom interaktiva och visuella medier till marknanden, med hjälp av nya och strukturerade metoder och processer.

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]