Snabbare väg från idé till ny produkt eller tjänst

29 maj, 2013 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Nyheter

I dagarna släppte vi en ny release av den virtuella idélådan WIDE. Nyheten är den efterlängtade funktionen notiser. En funktion som ytterligare förbättrar idéhanteringen i din organisation.

Med notiser får du en påminnelse när någon har kommenterat eller gillat din idé, när din idé har gått vidare till beslut samt om någon annan har kommenterat en idé som du också har kommenterat. Notissystemet bygger på samma logik som t.ex. Facebook och LinkedIn – så vi lovar att du kommer känna igen dig.

Skärmavbild 2013-05-23 kl. 14.12.47

Häng med i idéutvecklingen
Notissystemet ökar interaktionen och gör det enklare att hänga med i vad som händer med dina idéer och andra idéer som du är intresserad av. Du kan välja att få notiserna via mail som en automatisk påminnelse om att gå in i WIDE och vara delaktig i utvecklingen.

Till dig som är kund
Notissystemet ingår i er licens och du behöver inte göra någonting, vi har uppdaterat er WIDE-instans med den nya funktionaliteten.

Är du nyfiken men inte kund ännu?
Via vår hemsida kan du prova WIDE gratis i 14 dagar, med full funktionalitet, kostnadsfritt och utan förpliktelser. Vill du hellre få WIDE visat för dig så kan du boka en personlig demo med oss.

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]