Succé för Robotdalen Innovation Award -Idea2Innovation en av drivkrafterna bakom

14 februari, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Nyheter

Den 9:e februari gick eventet Robotdalen Innovation Challenge av stapeln i Eskilstuna. Eventet hade 190 besökare som tog del av tankeväckande föreläsningear, en fartfylld innovation catwalk och en hel del mingel med intressanta företagskontakter. Vinnaren av Robotdalen Innovation Award tillkännagavs och det hela bevakades av flera journalister från såväl lokal som nationell press.

Lennart Karlsson, Idea2Innovation, är en av drivkrafterna bakom eventet och har rekryterat alla keynote speakers.

Vinnaren av Robotdalen Innovation Award 2012
Det svenska företaget Bioserve Technologies plockade hem Robotdalen Innovation Award 2012 för sin robothandske SEM-Glove. Läs mer HÄR

Animerad film visar robotar i vardagen
Eventet inleddes med en animerad film som visar på mångdalden av de produkter Robotdalen arbetar med samt hur de fungerar i vardagen. Se filmen HÄR

Robotar rullade på catwalken
Se inslag från Catwalken HÄR

Se inslag från Rapport och andra nyhetskanaler
HÄR hittar du länkar till andra TV-inslag, radioinslag samt tidningsartiklar från eventet. Fler artiklar väntas inom kommande veckor, bland annat från Svenska Dagbladet. Sidan uppdateras löpande.

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]