Tävla och vinn specialdesignade skidor!

3 mars, 2014 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Nyheter

I år är vi på Idea2Innovation stolt sponsor till World Cup Åre med tävlingar 6, 7 och 8 mars samt 15 och 16 mars. Vi ska då få se de bästa tjejerna göra upp om vinsten i storslalom, freestyle och skicross. Byn kommer fyllas med OS-medaljörer, folkfest och tävlingar i världsklass!

Känner du dig också taggad och tävlingssugen?
Vi har utvecklat molntjänsten WIDE som engagerar och involverar människor i produkt- och tjänsteutveckling. World Cup Åre använder just WIDE för att hitta idéer som hjälper till att skapa det bästa möjliga evenemanget och nu har du chansen att påverka 2015 års evenemang.

Vi söker idéer kring hur World Cup 2015 ska bli världens bästa upplevelse. Det kan handla om allt från matutbud, logistik, service, läktarplatser, underhållning till priser, marknadsföring och boende eller vad som helst som du tycker kan förbättras.

Vinnaren kommer få vår specialdesignade version av 2015 års modell av offpist-skidan Extrem Opinion. En skida unikt framtagen och utvecklad av forummedlemmarna på skidsajten Freeride.se, där alla som ville, gavs möjlighet att tycka till om hur den ultimata skidan skulle se ut. Precis på samma sätt som du nu får vara delaktig i att forma World Cup 2015.

För att lämna ditt tävlingsbidrag, gå till: www.vinnskidor.se

skida

Ps, är du på plats i Åre under tävlingsdagarna så du varmt välkommen att kika förbi vårt kontor och säga hej. Kaffet är alltid nybryggt!

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]