Välkommen till Åres nya mötesplats för digital teknik, kreativitet, innovation och framtid

5 februari, 2014 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Nyheter

Två dagar med inspiration kring digital teknik, kreativitet, innovation och framtid – det är vad du har att vänta i Åre den 10 och 11 april. Lyssna till föreläsare från när och fjärran, träffa likasinnade, utbyt kunskap och njut av den speciella atmosfär som Åre har att erbjuda. På fredag kl. 12.00 släpps biljetterna till Creative Summit Åre 2014!

Bakom konferensen står The Lodge-nätverket, som arrangerar Creative Summit i Skellefteå om somrarna, samt vi på Idea2Innovation och våra Åre-kollegor Nord Interactive och Movinto Fun.

Föreläsare:
Caitlin Burns, Starlight Runner
Johanna Frelin, Hyper Island
Niklas Bergh, Zound Industries
David Eriksson, North Kingdom
Benjamin Troskie, Sustainia
Steve Benford, Nottingham University

Moderator:
Liz Sivell

Läs mer på www.creativesummit.org/events

För mer information:
Peter Mandalh
070-6512921
Peter@wdo.se

 

 

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]