Vi är en av två Keynote speakers på Energi- och Miljöveckan i Piteå

29 oktober, 2012 | Inga kommentarer | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Nyheter

Vecka 46 är det Nolia Energi- och Miljövecka i Piteå. Vi har fått äran att vara en av två Keynote speakers där vår medarbetare Jakob kommer prata under rubriken ”Från idé till Innovation”.

Beskrivning av vårt föredrag: 

Innovation handlar om att skapa värde av idéer. Bakom varje idé står det alltid människor. Om vi vill stimulera framväxten av nya innovationer så måste vi således skapa förutsättningar för människor att tillsammans utveckla och förverkliga idéer. I detta föredrag levandegör Jakob detta med ett antal spännande exempel, förklarar varför begreppet ”öppen innovation” blivit trendigt och vad det kan innebära i det praktiska innovationsarbetet.

Är du nyfiken på miljöveckan? HÄR hittar du mer information om dagarna och utförligt program.

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]