Vinnaren av ett par skidor är…

21 mars, 2014 | 1 kommentar | Skrivet av Carolina Johansson | Publicerat i Nyheter

Nu är tävlingen ”Sätt din prägel på World Cup Åre 2015” avslutad och en vinnare är utsedd!   

Vi på Idea2Innovation har i år varit sponsor till World Cup Åre där man använt vår molntjänst WIDE för att involvera och engagera människor i utveckling av eventet. Vi har bett publik, leverantörer, sponsorer, volontärer, tävlande och allmänhet att dela med sig av sina bästa idéer. Vi har eftersökt idéer som kan lyfta hela eventet runt världscuptävlingarna en nivå och göra 2015 års tävlingar till årets mest minnesvärda event.

Vi har fått in många inspirerande idéer med stor potential. Stort tack för allt ert engagemang! Den idé som vår jury utsett till den bästa är Mimmi Dahlströms idé: Visa Åre för världen! Stort grattis Mimmi!

Utdrag från Mimmis idé:

I alla år har jag varit nyfiken och velat veta mer om byarna som arrangerar wc tävlingarna. Speciellt Åre! Med byn full av tv-team och hela skidåkarvärldens uppmärksamhet riktad mot Åre så skulle vi kunna göra något riktigt stort av det! Det är egentligen helt obegripligt att vi bara får se tävlingsbackarna i de olika byarna – och möjligen någon vy av bergen – när Åre och alla andra arrangörs-byar har så oändligt mycket mer. Erbjud alla världens tv-kanaler som sänder från Åre färdiga reportage som kan sändas innan, under (i pauser) och efter tävlingarna. Sändningsrättigheterna ska vara helt fria och gratis och kunna inkluderas i andra tv-program med hälsningar från Åre. Högklassiga reportage med färdiga teman.

Juryns motivering lyder:
En genomtänkt idé som skulle skapa ett otroligt stort mervärde för alla aktörer i och runt Åre. Det här skulle vara ett enkelt sätt att visa vad som döljer sig bakom tävlingsbacken och ett naturligt sätt att visa vår fina alpby för alla dem som sitter hemma i tv-soffan och följer tävlingarna. Vi tror att det här är ett utmärkt sätt att locka fler besökare till Åre och tävlingarna men också få fler att vilja flytta hit till våra jämtländska fjäll.

Vinnaren Mimmi Dahlström belönas nu med ett exemplar av världens bästa offpist-skida, specialdesignad och i 2015 års modell. En skida som är framtagen med samma metod som vi nu använt för att utveckla Världscuptävlingarna i Åre.

Stort Grattis Mimmi och hoppas att du får många bottenlösa puderåk!

/Teamet bakom Idea2Innovation och World Cup Åre.

Etiketter:

Skrivet av Carolina Johansson

Carolina Johansson är produktansvarig på Idea2Innovation. Det hon inte vet om molntjänsten Wide Ideas är inte värt att veta. Carolina lotsar alla våra kunder framåt i Wide Ideas, med en fast hand, och ser till att de får ut det mesta av varje möjlighet. Hos Carolina får också alla kunder hjälp med att strategiskt sätta upp sina arbetssätt och processer i verktyget. Carolina sitter i Norrköping men åker gärna till huvudkontoret i Åre med jämna mellanrum för att få åka lite skidor på lunchen.

  • Mimmi Dahlström

    Tusen tack!!
    Jag har taggat er som #i2i och postat den glada nyheten på både twitter, Facebook och Google+
    Velat ha de här skidorna sen jag hörde talas om dem!!

Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]