Om oss

Vi ser oss själva som en innovationsbyrå med passion för innovation och framgång för dig som kund. Våra medarbetare har rejäl erfarenhet av innovationsarbete från både näringsliv, offentlig sektor och det svenska innovationssystemet.

Som stöd till vårt arbete har vi digitaliserat och paketerat vår kunskap i form av Wide Ideas – en digital applikation för idé- och innovationsarbete. Vi tar oftast med oss Wide Ideas som ett verktyg när vi arbetar med våra kunder, dels för att få stöd i processerna men också för att låta våra kunder prova på att bli mer digitala i sina arbetssätt.

Vår metod

Vi är övertygade om att fler hjärnor är bättre än en och att de egna medarbetarna och företagets övriga intressenter är verksamhetens viktigaste idé- och innovationsresurs. Vår metod bygger på att engagera alla dessa personer i en gemensam satsning för att få fram nya insikter, bredare omvärldskoll och identifiera lösningar till olika utmaningar.

Vår arbetsprocess

#1 Planering

Vi börjar alltid med ett webbmöte (alternativt på plats) där vi tillsammans sätter ramarna och förutsättningarna kring projektet, liksom målsättningar och förväntningar. Utifrån mötet sammanställer vi all information och tar fram ett konceptförslag på upplägget och genomförandet, som sedan presenteras för er.

Konceptförslaget innehåller kommunikationsmaterial, kommunikationsaktiviteter, utformning av kampanjmaterial, tidsplan och mätetal. Utifrån dialog med er och utformning på er verksamhet presenterar vi även ett skräddarsytt förslag på hur själva genomförandet bör gå till för att säkerställa måluppfyllnad och era interna kriterier.

#2 Genomförande

Vi faciliterar processen från ax till limpa, vilket innebär att vi står för allt praktiskt arbete med lansering och kommunikationsaktiviteter. Vi fungerar även som support, stöd och coachning till deltagarna under perioden.

Under genomförandefasen detaljanalyserar vi även löpande och anpassar insatser och aktiviteter kontinuerligt efter resultatet, allt för att projektet ska uppnå 100% av målen och förväntningarna.

#3 Analys

När genomförandefasen är avslutad bearbetar vi allt resultat och levererar en komplett rapport till er med den data ni är intresserad av (t.ex: topp fem hetaste idéerna, vilka medarbetare som engagerat sig mest inom vilka områden etc). Rapporten innehåller även en detaljerad analys från våra innovationsexperter kring er innovationskraft och förslag på insatser för framtiden.

Pris

Prisuppgift lämnas vid förfrågan, baserat på ert projekts omfång. Fyll i dina kontaktuppgifter så pratar vi mer!
Abonnera på WIDE

14 dagar kostnadsfritt och utan bindningstid
[contact-form-7 404 "Not Found"]